FSMVÜ | Millî İradenin Tecellîgâhı TBMM’nin Açılışının 100. Yılı Anısına Dijital Sergi
Millî İradenin Tecellîgâhı TBMM’nin Açılışının 100. Yılı Anısına Dijital Sergi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin tüm öğretim üyelerinin katılımıyla hazırlanan ilk dijital sergi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılına armağan edildi.

“Millî İradenin Tecellîgâhı TBMM’nin Açılışının 100. Yılı Anısına” adıyla açılan dijital sergi, Grafik Tasarım ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümlerinin tüm akademisyenleri tarafından çoğu bu eğitim-öğretim yılında farklı yöntem ve tekniklerle hazırlanmış 40 eserden oluşuyor.

Sergi 18 Mayıs'a kadar dijital ortamda görülebilecek. Hat, Tezhip, Minyatür, Klasik Cilt, Ebru, Çini, Halı-Kilim Dokuma, Fotoğraf, Kaligrafi, Resim, Rölyef ve Grafik Tasarım alanlarında sanatçı akademisyenlerimizin eserlerinden oluşan dijital sergi için tıklayınız.

Etkinlik Türü : Sergi
Yer : Dijital Sergi