Grafik Tasarım % 100 Burslu
Grafik Tasarım % 25 Burslu
FSMVÜ | 15. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri Üniversitemizde
15. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri Üniversitemizde

15. Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri 30 Nisan’da Güzel Sanatlar Fakültesi Büyük Konferans Salonu’nda 14.30’da ücretsiz olarak izlenebilecek.

15. Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 2 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde 22 ilde toplam 40 üniversitede gençlerle buluşacak. Ödüllü filmler, 30 Nisan’da Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gösterimde olacak.

“Ödüllü Filmler Üniversiteler”de etkinliği kapsamında 15. Akbank Kısa Film Festivali’nin yarışma bölümüne katılan 68 ülkeden toplam 1.406 film arasından “Ulusal Kategori En İyi Kısa Film Ödülü”nü kazanan Burcu Akyar’ın yönetmenliğini üstlendiği Ablam, “Uluslararası Kategori En İyi Kısa Film Ödülü” kazanan Charles Williams’ın yönetmenliğini yaptığı All These Creatures filminin yanı sıra mansiyona değer görülen yapımlar Kurbağa Avcıları, Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var ve Titanyum ücretsiz olarak izlenebilecek.

15. Akbank Kısa Film Festivali hakkında detaylı bilgi için: www.akbankkisafilmfestivali.com

Etkinlik Türü : Diğer
Yer : Güzel Sanatlar Fakültesi Büyük Konferans Salonu