Grafik Tasarım % 100 Burslu
Grafik Tasarım % 25 Burslu
FSMVÜ | Mevlid-i Nebî Sergisi
Mevlid-i Nebî Sergisi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve MÜSİAD iş birliğiyle Fahr-i Kâinat Efendimiz’in âlemi teşrifinin yıl dönümünde açılan Mevlid-i Nebî Sergisi, 8 Kasım-20 Aralık 2019 tarihleri arasında MÜSİAD Genel Merkezi’nde görülebilir.

Güzel Sanatlar Fakültesi hocalarımızdan Ali Toy rehberliğinde İslami Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi ile projelendirilerek hayata geçirilen Mevlid-i Nebî Sergisi; Efendimiz’le ilgili ayetlerden, hadislerden, Süleyman Çelebi’nin Vesiletü’n Necât’ından seçilen beyitlerle hazırlandı. Hat, tezhib ve minyatür alanında çalışmalarda bulunan otuz üç sanatçının kırka yakın eserinden oluşan sergi, 8 Kasım, 15.00’te MÜSİAD Genel Merkezi’nde açılıyor.

Mevlid-i Nebî Sergisi, 20 Aralık’a kadar sanatseverlerin ilgisine açık olacak.

Etkinlik Türü : Sergi
Yer : MÜSİAD Genel Merkezi / Bakırköy