FSMVÜ | “An”ı Mekânda Sanatla Yaşa!
“An”ı Mekânda Sanatla Yaşa!

Güzel Sanatlar Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, fakülte öğrencilerini ve öğretim elemanlarını, zamana mal olmuş mekânı, sanat gözünden ve hayal dünyasındaki bakış açısından değerlendirmeye davet ediyor.

Geçmişten günümüze değişime uğrayarak gelen mekân kavramı sürekli olarak yeni anlatım biçimleri ile ifade edilmektedir. Her kültür kimliğini, yaşama biçimini, mekân anlayışı ve onu kullanışıyla yansıtmaktadır. Dolayısıyla mutlak ve değişmez bir anlam taşımaktadır. Amaç; zamana mal olmuş mekânı, sanatçının gözünden ve onun hayal dünyasındaki bakış açısından değerlendirmek, çizim, fotoğraf, resim (suluboya, akrilik, yağlıboya gibi tekniklerde), minyatür, hat gibi alanlarda canlı performanslarla sanatsal bir haz oluşturmaktır.

*Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, öğretim elemanları katılabilir.

*Etkinlikte kullanılacak malzemeler katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Etkinlik Türü : Diğer
Yer : Arkeoloji Müzesi