FSMVÜ | ULUSLARARASI SEMPOZYUMUN AÇILIŞ OTURUMU PROF.DR. H.SUBAŞI BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Dicle ve Mardin Artuklu Üniversiteleri ve D.Bakır Valiliği öncülüğünde 16 - 18 Ekim 2020 tarihlerinde Diyarbakır'da düzenlenen Uluslararası Geleneksel İslam Sanatları ve Hattat Hamid Aytaç Sempozyumu Cuma günü saat 09.00'da başlayacak. İlk Oturum, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hüsrev SUBAŞI başkanlığında gerçekleştirilecek. İlk oturumda Hamid Aytaç'ın öğrencileri hocalarını anlatacaklar. 09.00 - 19.30 saatleri arasında üç gün süre ile devam edecek sempozyumda çeşitli üniversitelerden bilim ve sanat adamları hat başta olmak üzere geleneksel İslam sanatları konuları etrafında bildirilerini sunacaklar.

www.youtube.com/mauniv
adresinden canlı yayında izlenebilecek.